Charitativní voucher: Aperio (Společnost pro zdravé rodičovství)

Exkluzivní Charitativní voucher: Aperio (Společnost pro zdravé rodičovství) od top výrobce výhodně za Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 3.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Je tu podzim a s ním se jako každý rok touto dobou ozývá projekt Agáta pomáhá. Letos jsme se rozhodli podpořit Poradnu pro mámy a táty a projekty Rozchodem rodina nekončí a Naberte dech, které má pod křídly organizace Aperio. Tyto projekty mají za cíl podpořit rodiče v náročných životních situacích, ukázat jim směr a zlepšit jejich postavení ve společnosti. Věnujte nám chvilku svého času a přečtěte si více o této společnosti a její činnosti. Vaše podpora může pomoct rodinám, které to naléhavě potřebují.
Představujeme organizaci Aperio 

Rodičovství je jedna z nejkrásnějších a nejsmysluplnějších životních rolí. Někdy je to ale fuška a je dobré nebýt na něj sám. Aperio je tu pro rodiče a jejich děti už více než 23 let. Přes 20 let se také věnuje nastávajícím rodičům a jejich přípravě na porod a rodičovství. 

Aperio je oporou všem rodičům, kteří hledají psychologickou a právní pomoc. Pro přetížené rodiče včetně sólo rodičů vede programy zaměřené na osobní restart. Expertky v oblasti práva a psychologie z Aperia pomáhají rodičům znovu najít pevnou půdu pod nohama. Radí online, po telefonu i v rámci osobních konzultací. Ročně se na ně obrátí přes 4 000 rodičů v těžkých situacích. Poradna pro mámy a táty nabízí pomocnou ruku všem, kteří to potřebují. Když si neví rady a mají pocit, že se jim svět rozpadá pod rukama, zaslouží si, aby tu pro ně někdo byl.
 

Hlavní aktivity organizace Aperio jsou: 

Poskytování bezplatného právního a psychologického poradenství rodičům – online, telefonicky i osobně.
Pořádání předporodních kurzů a kurzů pro rodiče, pro sólo rodiče a rozcházející se rodiče.

Přečtěte si více v našem článku.

Přispějte společně s námi do projektu Agáta pomáhá 2024: Aperio 

Finanční prostředky poputují na financování poradny pro rodiče, která je nyní velice přetížená a Aperio by rádo navýšilo její kapacitu. Hmotné dary z Agátina světa vybaví herny pro děti rodičů z programů Rozchodem rodina nekončí a Naberte dech. 

Cíle našeho projektu jsou: 

Zajistit týdenní fungování poradny a linky   70 000 Kč. 

Vybavit hračkami, hrami a didaktickými pomůckami herny pro děti rodičů z programů Rozchodem rodina nekončí a Naberte dech   20 000 Kč. 

 

Informace ke sbírce: Agátin svět (K+L NET, s.r.o.) je spolupořadatelem veřejné sbírky registrované magistrátem hl. m. Prahy pod č.j. S-HHMP/1547318/2014, ze dne 5.11.2014. Tuto sbírku pořádá Aperio – Společnost pro zdravé rodičovství, jemuž Agátin svět předá veškerý výtěžek z prodeje charitativních voucherů v podobě financí či zakoupených hmotných darů (pomůcek, hraček). Zakoupená částka kuponů v Kč před případnou slevou odpovídá počtu zakoupených voucherů (1 voucher = 1 Kč).Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.

Popis produktu Charitativní voucher: Aperio (Společnost pro zdravé rodičovství)

  • Cena: 1.00
  • EAN: 91827395
  • Kategorie: Školní batohy a aktovky

Charitativní voucher: Aperio (Společnost pro zdravé rodičovství)

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Agátin svět

Charitativní voucher: Aperio (Společnost pro zdravé rodičovství) od oblíbené značky Agátin svět - tento hit můžete sehnat za jedinečnou cenu . U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Dopravné bez jakéhokoliv poplatku se nyní vztahuje na objednávky s minimální hodnotou Kč. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr: Zdarma
  • DPD: +129 Kč
  • Zásilkovna: +79 Kč
  • Česká pošta: +129 Kč
  • PPL: +129 Kč
  • GLS: +129 Kč
Platba

  • Dobírka: +45 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • Hotově při vyzvednutí na prodejně: Zdarma
  • Google Pay: Zdarma